Pravidla

Herní mody:

Team Deadmatch-2 týmy které proti bojují po celém herním poli, kdo umře jde na svůj spawn a zapíchne tam klacek, každý tým má pět životů (až je pět klacků je konec)
Deadmatch-všichni proti všem, malé vzdálenosti, bez spawnu
Search a Defend-2 týmy, úkolem je najít a uchránit bedýnku před nepřáteli
Hunger Games, v tomto módu hráči dají své zbraně do nějakých tašek a poté si vylosujou číslo, poté co budou mít čísla si vezmou nějakou náhodnou tašku (ale před tím se ty tašky zamíchají) takže nikdo nebude vědět co má poté si vyberou nějaké místo kde začnou (hráčum je dovoleno když se potkají s nějakým hráčem se spojit v jeden tým).
Scavanger- Je mód v kterém budete mít pouze počátečních 10 nábojů (když máte dlouhou např. karabiny, útočné pušky..) a 5 nábojů (když máte krátkou např.pistole), takže budete muset být hodně přesní. Dále budou po mapě různě rozmístěny kuličky které budou v sáčcích na potraviny ( takže žádne vysoké požadavky), každý má pouze 1 život a nehraje se na respawn.
Co nesmíte dělat:
 
Zabíjet z menší vzdálenosti než je 5 metrů-jestli se stane že se k sobě dostanete tak blízko a ten druhý o vás neví použijte papírový nůž, a lehce naznačte podříznutí
Praštit někoho zbraní-Máte přece papírový nůž ne???